Bursa'nın Nilüfer ilçesinde da feci bir kaza meydana geldi. Kentin Nilüfer ilçesinde sürücü Erol Yılmaz'ın (51) kontrolünden çıkan beton mikseri, karşı şeride geçerek Mehmet Ali Korkmaz'ın (42) kullandığı otomobilin üzerine devrildi.

Kazada mikser sürücüsü Yılmaz ile otomobil sürücüsü Korkmaz, oğulları Mustafa Efe (9), Semih (13) hayatını kaybetti, kızı Elif Hüma (4) ve eşi Fatma Korkmaz yaralandı. 

Kaza, saat 11.30 sıralarında Nilüfer ilçesinde meydana geldi. 51 yaşındaki Erol Yılmaz yönetimindeki 16 NZR 88 plakalı beton mikseri,  devrilip, karşı şeride geçti ve 42 yaşındaki Mehmet Ali Korkmaz'ın kullandığı 16 APK 709 plakalı otomobilin üzerine devrildi. .

İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Ali Korkmaz ile oğlu Mustafa Efe Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi

Kazada sürücü Korkmaz'ın diğer oğlu Semih, kızı Elif Hüma, eşi Fatma Korkmaz ile Erol Yılmaz yaralandı.

İlk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. 13 yaşındaki Semih Korkmaz ile 51 yaşındaki Erol Yılmaz, hastanede hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre Erol Yılmaz'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Krizin kaza öncesi ya da sonrası olduğuna dair rapor, otopsiyle netleşecek.

Elif Hüma'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, Fatma Korkmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.