Ordu’da Ceren Özdemir’i bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Özgür Arduç ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi Ceren Özdemir’i bıçalayarak öldürüp ardından “kendime av arıyordum” diyerek kan donduran ifadeler veren Arduç’la alakalı daha sonra 12 suçtan sorumlu olduğu detayı ortaya çıkmıştı.

1 Aralıkta cezaevinden firar etmesinin yanı sıra 12 suçtan sabıkası olduğu anlaşılan, Arduç'un yakalandığı esnada bindiği polis aracında görevlileri bıçakladığı öğrenildi.

POLİSLERİ BIÇAKLADI

4 Aralık’ta uzun bir takip sonucu yakalanan Arduç’un çevre esnafı tarafından linç edilirken polisler sayesinde kalabalığın ortasından çıkarıldığı, sonra kelepçesiz bindiği polis arabasında polisleri bıçakladığı öğrenildi. Linç edilirken bir anlık telaşla kalabalığı yarıp zanlıyı arabaya bindirmeye çalışan polisler daha sonra arama yapmadan Arduç’u araca bindirmiş. Daha sonra cebinden çıkardığı bıçakla iki polisi de yaralayan Arduç, yaralı polisler tarafından güç bela zapt edilmiş. Yaralı halde katilin kaçmasını engelleyen polis ekipleri daha sonra takviye ekiplerle birlikte Arduç’u kafesli bagajda emniyete götürmüş.  

Editör: Haber Merkezi