Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın 45 bin TL'ye ünlü bir mağazadan aldığıve faturasını belediye adına kestirdiği hediyelerin nereye gönderildiği merak konusu olmuştu. Bir işçinin yaklaşık olarak 10 aylık asgari ücretine denk gelen hediyelerin CHP Genel Merkezi'ne gönderildiği ortaya çıktı.

HEDİYELER TESLİM EDİLMEMİŞ

Hediyelerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile genel başkan yardımcılarına gönderildiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun genel merkezdeki özel kalem müdürleri tarafından teslim alınan hediyelerin ilgili yerlere teslim edilmediği ve kaybolduğu öne sürüldü.

CHP GENEL MERKEZİ'NE HEDİYE YAĞMURU

Sabah'ın aktardığı habere göre, CHP Genel Merkezi'ne hediye gönderen yalnızca zeydan Karalar değil.  Ankara Yanimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İzmir Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in de CHP Genel Merkezi'ne yine aynı mağazadan elbiseler gönderip faturaları belediye adına kestirdikleri öğrenildi. İzmir Çiğli Belediye Başkanı Selim Utku Gümrükçü'nün ise hediye olarak genel merkeze kablosuz kulaklık gönderdiği ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi