Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul İl Başkanlığı için uzun zamandır arayışlarını sürdürdüğü binayı buldu. Sarı Kırmızılıların futbol maçlarını oynadığı Seyrantepe yakınında bir binayı satın aldı. Binanın 40 milyona mal edildiği iddia edilirken, Kaftancıoğlu bu söylentilerle ilgili açıklama yapmadı

CHP GENEL MERKEZİ VE BAĞIŞ KAMPANYASI İLE KARŞILANDI

Galatasaray'ın Aslantepe Arena Stadyumu'nun yakınında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni binasının 40 milyondan fazla paraya mal olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili Canan Kaftancıoğlu, CHP Genel Merkezi ve partililerden bağış kampanyası için destek istemişti. 

MALİYET AÇIKLANMADI

Siyaset kulislerinde dolaşan yeni il binasının 40 milyon ile 50 milyon lira arasında değiştiğini yalanlayan Kaftancıoğlu, şimdilik bu rakamın kamuoyu ile paylaşmayacağı açıkladı. Genel merkezin katkılarının yanı sıra örgütün verdiği desteğe de dikkat çeken İl Başkanı, "Bu süreci böyle geçireceğiz. Zaten daha sonra maliyeti öğrenirsiniz" dedi. 

ULAŞIM SORUNU YAŞANMAYACAK

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu mevcut il binasının da kullanılacağını belirtirken yeni il binasında ulaşım sıkıntısının yaşanmayacağını dile getirdi. Özellikle Galatasaray'ın maçlarının olduğu gün ve civarda bulunan Alışveriş Merkezi'nin yarattığı yoğunluk sebebiyle bazı kişiler ulaşımda problem olabileceğiyle ilgili görüşler söylemişti. Öte yandan yeni il binasının tamamlanmasından sonra milletvekillerine ve il ilçe başkanlarına oryantasyon programı ile tanıtılacağı da öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi