İranlı General Kasım Süleymani'nin ABD tarafından öldürülmesinden sonra Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü açıklamalarda bulundu. Ünlü, "Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun" diyerek beddua etti.

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD'nin hava saldırısında öldürülmesine ilişkin konuşan Ünlü, Süleymani'yi sert sözlerle eleştirdi. Cübbeli Ahmet Hoca, "Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi'nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etmiştir. Allâh-u Te'âlâ kabirlerini ateşle doldursun" diye konuştu.

'GEBERMİŞ BİR ZINDIK'

Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptığı açıklamalar şöyle: "Türkiye'de 15 Temmuz gecesi kalkışılan darbe girişimi esnâsında FETÖ ve Amerika Türkiye'yi işgal edecekken Suriye'de kutlama yapanlar da, PKK'yı ve PAJAK'ı destekleyenler de bunlardır! İşte böylece Allâh-u Te'âlâ'nın bir kânunu dahî yerini bulmuştur ki; Şüphesiz Allah bir zâlimden intikâmını diğer zâlimle alır. 

Burada da kâfir ve zâlim olan Amerika eliyle, Hamaney nezdinde "yaşayan şehit" diye adlandırılan ama bizce gebermiş bir zındık sayılan Kâsım Süleymânî ve adamlarından intikâmını almıştır" dedi.

Editör: Haber Merkezi