Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

-Her seçim önemlidir hayatidir ve belirleyicidir. Ama 2023 seçimleri ülkemizin kaderi bakımından yol ayrımını ifade edecektir.

-Çanakkale Zaferi'nin taçlandığı bölgede bu eseri ortaya koymak... Şimdi bu köprümüzle 6 dakikada Avrupa'dan Asya'ya Asya'dan Avrupa'ya geçecek yatırımı gerçekleştirdik. Bize nasip oldu.  Yarın hep birlikte orada buluşacağız. 

-Milletimiz elindekinin kıymetini biliyor oynanan oyunu görüyor. Yavuz Selim Köprüsünü yaptık ona takıldılar Osmangazi yaptık ona takıldılar. Akılları bu tür şeyleri almıyor. Bunlarla beraber İstanbul-İzmir arası 3 saat 15 dakikaya indirdik hafızaları almadı almaz.

-Ey ana muhalefet ordu Giresun'da denizin üzerinde havalimanı yaptık haberiniz var mı? Rize Artvin orada da havalimanımız bitiyor açışını yapacağız haberiniz var mı?

-Döviz kurundaki faizlerdeki enflasyondaki dalgalanmalar geçiş sürecinin bedelidir. Fiyatlar şunlar bunlar sevgili vatandaşlarım bakın durmuyoruz tüm yatırımları yaparken biz özellikle zaman oluyor bakıyorsunuz yap işlet devretle yapıyoruz ama bunu akılları almıyor. Öğren de gel. Bu yüklenici firmaların kendi imkanları ile bu yatırımı yapıp sonrada ihale ile bunun bedelini devlet olarak ödüyoruz. 

Editör: Haber Merkezi