Servet Soylu'nun hayatını kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum." sözleriyle Bakan Soylu'nun acı kaybını duyurmuitu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun Ocak ayında koronavirüse yakalandığı, Servet Soylu'nun 1,5 aydır koronavirüs tedavisi gördüğü ve yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti. Servet Soylu'nun İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi. 

CENAZE PROGRAMI

Servet Soylu için yarın öğle namazını müteakiben Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Servet Soylu, daha sonra da Eyüp Sultan Mezarlığı'na defnedilecek.

Editör: Haber Merkezi