Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda musallada bulunan bay ve bayan kardeşlerimizi Hakk'a uğurluyoruz. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Geride bıraktığı kederli ailelerine de sabırlar lutfetsin. Hepimiz için mukadder olan akıbet, 'Her nefis ölümü tadacaktır.'. Hiç umulmadık bir anda Fethiye annemizi kaybettik, Hakk'a uğurluyoruz. Belki de yakınları böyle bir şeyi beklemiyordu. Rabbim zamanı gelince emanetini alıyor." iadelerini kullandı.

''ÇOK GÜZEL BÖREK YAPARDI''

''Bir şeyi unuttum'' diyerek bir kez daha mikrofonu elien alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Fethiye ablamızın çok böreklerini yedik. Çok güzel börek yapardı. Yapınca bu Tayyip kardeşine de gönderirdi. O da bizlere hakkını helal etsin.'' dedi.

CENAZE TÖRENİNE KİMLER KATILDI?

Cenaze namazına cCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Başakşehirli futbolcu Mesut Özil, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.



BAŞAKŞEHİR VEFAT HABERİNİ DUYURDU

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ hayatını kaybetti. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulüp Başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ'ın kıymetli annesi Fethiye Gümüşdağ, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhume Gümüşdağ'ın cenazesi 20 Temmuz Çarşamba günü, öğlen namazına müteakip Fatih Cami'sinde kılınacak namazın ardından defnedilecektir. Merhume Fethiye Gümüşdağ'a Yüce Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."