Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resim Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararlarına göre;

- Strateji ve Bütçe Başkanlığı Başkan Yardımcılıklarına, Bütçe Genel Müdürü İsa Atçeken, Plan ve Programlar Genel Müdürü Kutluhan Taşkın, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Abdullah Rıdvan Ağaoğlu atandı.

- Artvin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Katip Çiçek, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Ali Serkan Savaş, Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Hüseyin Aras atandı. 

- Kararda, Güney Afrika Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Elif Çomoğlu Ülgen’in 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince merkeze alındığı ve yerine Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlar ve Emlak Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Kandaş’ın atandığı ifade edildi.

- Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Salih Sevim de 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince görevden alındı, yerine Feyza İleri atandı.

- Elektrik üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına Etem Çeker, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü’ne Mesut Demircan’ın atamaları yapıldı.