Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yaptığı konuşmasında televizyon dizilerinin yanlış örnek teşkil etmesine dair açıklamalarda bulundu.

AİLE KAVRAMIYLA UYUŞMUYOR

Televizyon dizilerinde ilişkilerin yanlış işlendiğini belirten Erdoğan, dizilerdeki evlilik dışı ilişkilerin fazla yer kaplamasının yanlış olduğunu ifade etti. Televizyon dizilerinin Aile kavramına ters düşen ve geleneklere tezat konulara fazla yer verdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, dizilerin evlilik dışı ilişki ve hayata özendirdiğini söyleyerek seet eleştirilerde bulundu.

HEP BİRLİKTE TAVIR KOYMALIYIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Evlilik dışı hayat medya aracılığıyla özendirilmeye çalışılıyor. Aile Kökünü kurutmayı amaçlayan sembollerin önü açılmaya çalışılıyor. Bu büyük tehlikeye hep birlikte karşı koymalıyız. Nikah dışı evlilik bizim değerlerimizde yok. Buna hep birlikte tavır koymalıyız” dedi. Türk dizilerinin önümüzdeki dönem evlilik ve ilişkiler üzerine nasıl bir tutum ve senaryo anlayışı gösterecekleri merakla beklenirken RTÜK’ten bu konuda henüz bir yaptırım veya düzenleme kararı çıkmadı.

Editör: Haber Merkezi