Pazar akşamı tüm Türk Ulusunu ekranlara kitleyen maçta Kadın Voleybol Takımımız enfes oyununa rağmen beşinci sette rakibi Sırbistan'a mağlup oldu. Oynadığı oyun ve hırslı görüntüsünden dolayı çoğu kişinin alkışını alan Filenin Sultanlarına ünlü pop yıldızı Demet Akalından ilginç bir tepki geldi. 

'KAYBETMEZDİK'

Şarkılarıyla özellikle yaz mevsimine damga vurmayı başaran Demet Akalın bu sefer de Twitter'da yazdıklarıyla gündem oldu. 16 yıl sonra ilk defa Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda finale kalmayı başaran ve iyi bir oyun ortaya koyan Filenin Sultanları için Demet Akalın'dan tepki çeken bir yorum geldi. Maçın heyecanı ile sürekli tweetler atan Akalın'ın son yazdıkları yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcı "Abi koçumuz niye Türk değil? Kaybetmezdik yinede teşekkkklr kızlar" söylemiyle tepki çekti. 

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Uzun yıllardır Kadın Voleybol Milli Takımızı çalıştıran ve Türkiye'de yaşamını sürdüren antrenör Guidetti için destek mesajları yağdı. Özellikle Guidetti'nin elde ettiği başarılara dikkat çekilirken, Demet Akalın ise attığı bu tweetten sonra birçok eleştiriye maruz kaldı. 

Editör: Haber Merkezi