Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tutkusu olan klasik araçlarını hediye etmeye devam ediyor. Daha önce bir klasik aracını MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a, diğer klasik otomobilini ise MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'a hediye eden Bahçeli, şimdi de 06 DB 009 plakalı aracını hediye etti

Araç Özyavuz'a gitti

Daha öncede klasik araçlarını hediye eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 06 DB 009 plakalı klasik mercedes aracını da hediye etti. İlk iki araç milletvekillerine giderken bu aracın yeni sahibi ise Mahmut Özyavuz'a hediye edildi. Harran Belediye Başkanı olan Mahmut Özyavuz, seçimlerde en yüksek oyu alan başkanlardan biriydi.

İstek yerine getirilmezse BİM mağazaları kapatılacak! Haberini OKUYUN

devlet bahçeli klasik otomobil

Mahmut Özyavuz'un açıklaması:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başkanımız Devlet Bahçeli'nin destekleri ve değerli hemşehrilerimin teveccühleri ile belediye seçimlerine girdim ve Allah'ın izniyle güvenlerini boşa çıkarmadık. Bugün bizlerin tekrar onore edildiği bir gün olmuştur. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli kendisi için çok kıymetli olan, gözünden sakındığı klasik arabasını bize hediye etmiş, Özyavuz ailesini yeniden onurlandırmış ve duygulandırmıştır. Bu kıymetli hediyeye gözümüz gibi bakacağımızı bilmenizi isterim. İnşallah sizden bize armağan edilen bu klasik araba evlatlarımızdan torunlarımıza kadar manevi değeri çok yüksek bir hatıra olarak kalacaktır."
 

Editör: Haber Merkezi