Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu.

destek ve her oy bizim için siyasi namusumuzun bir belgesidir. Bizim ittifakımız ve davamız, umuttur, huzurdur, kardeşliktir, Türk Milleti’nin ta kendisidir.

*Moralimizi bozmak isteyecekler. Mücadelemizi zaafa uğratmanın hesabını yapacaklar, güveni sarsmak için uğraşacaklar.

*Kara kampanyalara hız katacaklar, kuşku uyandırmak için yeni taktikler geliştirecekler. Fitnenin dozajını artıracaklar. Hiçbir arkadaşım böyle bir sabotaja boyun eğmemelidir. Onların nifak madeni varsa bizim de çelik gibi imanımız vardır.

MUHALEFETİ HEDEF ALDI…

*Kılıçdaroğlu’nun TSK’nın şerefli komutanlarına saldırması uykuları kaçan mankurt bir siyasetçinin karanlık ağzından saçılan kötülük ve nefrettir.

*Yeni nesil fırtına obüslerinden rahatsızlık duyan bir siyasetçinin bu millete faydası dokunamaz. İHA’larımızdan, SİHA’larımızdan KIZILELMA’mızdan, Hürjet’imizden, ATAK helikopterimizden, Tayfun füzemizden diğer yerli ve milli silah sanayii ürünlerimizden kimler gocunuyorsa, onlar küresel emperyalizme ruhlarını satan ilkesizlerdir.

KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ…

*Kılıçdaroğlu bir tarafta terörist Demirtaş'ı sahiplenip serbest kalmasını isterken diğer taraftan Türk askerini rencide etmektedir. Sorosçu Kavala'ya hürmet gösterirken diğer yandan Türk askerine hakaret seansları düzenlemektedir.

*Kılıçdaroğlu HDP-PKK'yı ararken terörle mücadelede destan yazan TSK'yı terbiyesizce hedef almaktadır.Cumhurbaşkanı adayını bir türlü bulamayan, masada birbirlerine atar gider yapan, demokrasi, özgürlüğü özümsemekten aciz düşen zillet ittifakı Türkiye'nin önündeki düşman bariyeridir.

*Kılıçdaroğlu askere düşmanlık yaparken HDP’yi zeytin dalı uzatıp dostluk mesajları verecek kadar küçülmüş ve ufalmıştır.

*Geçen haftaki grup konuşmasında demiş ki ‘Demokrasilerde siyasi partiler kapatılamaz, hazine yardımının kesilmesi demokrasi dışıdır' Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, HDP'nin yedek kulübesinde siyaset amigoluğunda tam olarak dönüşmüştür.

HDP AÇIKLAMASI

*HDP kapatılmasın da Kandil'e milletimizin vergileri mi aktarılsın, daha çok mermi almaları mı sağlansın? HDP'nin kapatılması bir adalet ve demokrasi onurudur. Bu onur yere düşemez, düşürülemez. Kılıçdaroğlu, CHP'yi HDP'nin eline rehin bırakmış, PKK'nın güdümüne girmiştir.

EYT AÇIKLAMASI

*Önümüzdeki günlerde EYT sorunu Meclis’te çözülecektir.

Editör: Haber Merkezi