Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra yardımların ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmeye giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, rotasını Erzurum'da bulunan kayak merkezine çevirdi. İmamoğlu'nun kayak merkezinde hayranlarıyla fotoğraf çektirmesi tepki topladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Elazığ'a giden yardımlara göz kulak olması için deprem bölgesine gönderilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu daha önce yaptığı ve çok eleştirildiği bir eylemini tekrarladı.

TATİLCİLERİN FOTOĞRAF PAYLAŞMASIYLA ANLAŞILDI

Elazığ'da deprem bölgesine giden Ekrem İmamoğlu, bölgeden ayrıldıktan sonra ilk durak olarak Tunceli'nin komünist başkanı Maçoğlu'nu ziyarete gitti. İmamoğlu'nun komünist başkanla çekildiği fotoğrafa eleştiri yağmuru devam ederken bu kez de kayak merkezinde olduğu anlaşıldı.

imamoğlu kayak

Yaptığı tatillerle sürekli gündem olan Ekrem İmamoğlu son olarak, Erzurum'da lüks bir otelde tatil yaptığı, tatilcilerin fotoğrafları Instagram üzerinden paylaşmasıyla anlaşıldı.

Palandökende karın keyfini çıkaran tatilciler Ekrem İmamoğlu'nu kayak merkezinde görünce fotoğraf çekinmeyi ihmal etmediler.

Yaz döneminde sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul sular altında kalırken, İmamoğlu tatile çıkmış ve o zaman da tepki görmüştü.

BAKANLAR NÖBETTE

Bölgeye giden Bakanların soğukta ateş etrafında durdukları fotoğrafın sosyal medyada yayılması da İmamoğlu'na verilen tepkiyi gözler önüne serdi.

imamoğlu kayak

Kaynak: Memurlar.net
 

Editör: Haber Merkezi