Kızılderililer'in ve Afrikalı kölelerin kanı üstüne kurulan ABD, kendi kirli geçmişine bakmaksızın siyasi oyunlar ve Ermeni lobisinin baskısı ile Türkiye'yi soykırımcılıkla suçluyor

ABD'NİN YÜZSÜZLÜĞÜ

ABD Senatosu'nda kabul edilen tasarı, ABD'nin yüzsüzlüğü olarak kayda geçti.1492'de keşfedilen Amerika Kıtası, bu tarihten itibaren insanlık tarihinin en büyük cinayetlerine sahne oldu. Amerika'nın yerlisi olan Kızılderililer ve Afrika'dan köle olarak getirdikleri siyah derililerin kanları üstüne kurulan Amerika, bugün de aynı vahşetlerini dünyanın tüm coğrafyalarında devam ettiriyor. ABD sadece son 20 yılda Afganistan'da 200 bin, Irak'ta 2.5 milyon, Suriye'de 3 bin sivili katletti.

70 MİLYON KIZILDERİLİ KATLEDİLDİ

ABD'nin soykırımcı tarihi bütün açıklığı ile orta yerde dururken Osmanlı'nın son dönemlerinde yapılan tehciri, küresel oyunlarla 'soykırım' gibi göstermeye çalışıyorlar. Her Kızılderili için resmi olarak 5 dolar ödeyen ABD toplamda 70 milyon Kızılderili'yi katletti. O dönemde dünya nüfusunun 5'te birini Kızılderililer oluştururken bugün yok denecek kadar azlar. 90 milyon Afrikalı köleleştirildi SÖZDE Ermeni soykırımı iddiaları ile Türkiye'yi yargılamak isteyen ABD, köle ticaretinin sürdürüldüğü 400 yıl boyunca Afrika, 75 ile 90 milyon arasında genç erkeğini yitirdi. Bu dönemde Afrika'dan Amerika'ya 15 milyon köle getirildi. Aradaki fark, köleleştirilen Afrikalıların yolda ölmesinden kaynaklanmaktaydı. Karaib Adaları'ndaki halkın yüzde 90'ı da köleleştirildi.

FOSEPTİKTEN BETER TARİHİ VAR

1955-1973 yılları arasında ABD ile girilen savaşta 6.1 milyon Vietnamlı sivil hayatını kaybetti.Her insanın eşit yaratıldığı ve eşit haklardan yararlandığı ilkesi onlara yönelik işletilmedi. Kölelik sözde 'özgürlüklerin kıtası'nda görmezden gelindi. ABD'nin katliamları, günümüzde ise başka bir yönü ile sürüyor.ABD, İkinci Dünya Savaşı'ndan günümüze kadar 37 ülkede işgal ve darbe gibi operasyonlarla 20 milyondan fazla kişinin ölümüne yol açtı. Benim atalarıma dil uzatan Washington yönetimi ABD'nin kirli tarihine bir baksa fosseptikten beter olduğunu farkeder.