Gemlik Kampüsü açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg SUV'un fiyatıyla ilgili merakla beklenen açıklamayı yaptı.

FİYATI ŞUBAT AYINDA AÇIKLANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ''Togg'un fiyatına piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz.

Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak ürünün fiyatını bugünden vermek mümkün değil. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır.." ifadelerini kullandı.

BANKALARA KREDİ ÇAĞRISI!

Bankalara Togg ile ilgili çağrıda bulunan Erdoğan ''Tüm kamu ve özel sektör bankalarımızın yöneticilerine vatandaşımızın Togg'u rahat satın alabilmesi için ellerini taşın altına koyma çağrısında bulunuyorum.'' dedi.
ŞUBATTA SATIŞA ÇIKACAK?

Togg'un ne zaman satılacağıyla ilgili Başkan Erdoğan, ''Peki Togg ne zaman yollarda olacak. Bugün seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçleri başlıyor.

Avrupa yollarının da tozunu attıracağı için yeterlilik sertifikasına sahip olacak. 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz. Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak.

Satış işini dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdi. Vatandaşlarımız şubatta ön satış siparişlerini verebilecek.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi