Elazığ’da yaşanan depremin ardından taziye için bölgeye giden İmamoğlu, ardından ailesiyle Erzurum’a tatile gitmişti. İmamoğlu’nun kayak tatili, anket yapılarak vatandaşa soruldu.

Vatandaş düşüncesini söyledi

İmamoğlu’nun Erzurum’da ailesiyle tatile çıkıp, üzerine verdiği demeçler kimileri tarafından doğal bulunurken, kimilerince samimiyetsiz bir yaklaşım olarak görülmüştü. Vatandaşa yapılan ankette de tepki çeken İmamoğlu’nun hareketinin doğru olup olmadığı vatandaşa soruldu.

Çoğunluk yanlış buldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçildiği günden bu yana en yoğun eleştirileri almasına neden olan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi tatili vatandaşların %58’i tarafından yanlış bulundu. İmamoğlu’nun tatil ile ilgili “Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum’u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil, sevginin merkezi olmalı” açıklamaları halk gözünde içten bulunmadı. %58 İmamoğlu’nun tatile gitmesini onaylamazken %42 bir problem görmediğini belirtti.