İstanbul Büyükçekmece'de 21 Haziran gecesi yaşanan olayda bir çocuk annesi 29 yaşındaki Adalet Bike arkadaşı30 yaşındaki Gökhan Denli ile Kültür Park yanına park ettikleri otomobilde sohbet ederken, arkalarına Jaguar marka otomobil gelmişti.

Otomobilden inen 4 kişi, Denli’yi defalarca bıçaklamış, kaçmaya çalışırken de 7 el ateş ederek öldürmüştü.

Adalet Bike’yi zorla otomobile bindiren saldırganlar kaçmış, Bike’nin parçalanmış haldeki cesedi de olaydan birkaç saat sonra D-100 Karayolu Büyükçekmece mevkisinde bulunmuştu.

Olay yerindeki kamera görüntülerinden yola çıkan ve geniş çaplı bir araştırma yapan polis, çifte cinayeti Adalet Bike’nin eşi Mahmut Bike ile bazı yakınlarının işlediğini saptadı.

Emniyet güçleri günlerdir yaptıkları arama sonucunda Bahçelievler'de düzenlenen operasyonla Mahmut Bike, kardeşi Fırat Bike, Mahmut Bike’nin arkadaşı Furkan Özcan ve Öznur Erberk'i gözaltına aldı. 

Mahmut Bike ifadesinde, “Eşimin cep telefonunda Gökhan Denli ile aşk mesajları gördüm. Gökhan Denli ile buluştuğunu da öğrenince olayı tek başıma gerçekleştirdim. Kullandığım silahları da olaydan sonra D-100 Karayolu kenarına attım, yerini de söyleyebilirim” dedi. 

4 şüpheli sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Editör: Haber Merkezi