Bir zamanlar Demokratik Sol Parti’si (DSP) milletvekili ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fevzi Aytekin kendini polis olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldı.

KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITTILAR

21. ve 22. Dönem Çevre Bakanlığı yapan Fevzi Aytekin’i sabah saatlerinde cep telefonundan arayan kişiler kendini polis olarak tanıttı. Eski bakana kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılar bankasında bulunan altınların çalındığını söyledi. Uluslararası bir operasyon yaptıklarını söyleyerek bankadaki altınlarını teslim aldılar. Altınları Tekirdağ’da kendilerine polis süsü veren dolandırıcılara Aytekin bizzat elleriyle teslim etti. Eski bakan Fevzi Aytek’in dolandırıldığını anladığında şikayette bulundu. Fevzi Aytekin’in şikayeti üzerine dolandırıcılar hakkında soruşturma başlatıldı. Fevzi Aytekin’i dolandıranlar hakkında tüm çalışmalar hızla sürdürülüyor.

FEVZİ AYTEKİN KİMDİR?

1946 yılında Tekirdağ’da doğan Fevzi Aytekin, Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Işık Mühendislik Yüksekokulu İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gördü. Eğitimini tamamlayan Aytekin belirli bir süre inşaat mühendisi olarak çalıştı. 20. Dönemde Tekirdağ milletvekili seçilen Aytekin ayrıca çevre bakanı olarak faaliyetlerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi