Gazeteci Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Altaylı, kulislerde cumhurbaşkanlığına aday olacağı iddia edilen Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda muhalefetin seçimleri kesin olarak kaybedeceğini belirtti.

Söz konusu yazısında Altaylı, "Tüm CHP kitlesinin bile tam olarak içine sindiremediği bir Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Türkiye'nin içine sindiremezsiniz. İstanbul mitingine 2 milyon kişi toplasınız da fark etmez. Yanlış adayla gidilecek bir seçimin kaybedilmesi halinde CHP diye bir parti kalmayacaktır. Bu seçim genel merkez hatasından kaynaklanan bir nedenle kaybedilirse, emin olun CHP seçmeni CHP binasını yerle bir eder. Altında sadece siz kalmazsınız." ifadelerini kullandı.

Bu sözlere Kılıçdaroğlu'ndan tepki ise gecikmedi. CHP lideri sosyal medya hesabından isim vermeden Altaylı'nın sözlerini eleştirdi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından şunları yazdı: "Bir grup konuşmamda söylediğimi yeniden hatırlatma ihtiyacı duydum. Bu sefer daha net söyleyeyim… Son zamanlarda kerameti kendinden menkul bazı kişiler bir anda muhalif yazar oldular. 20 yıllık yandaşlıktan sonra, bir baktık oluvermişler işte.

Editör: Haber Merkezi