03 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Ferdi Zeyrek’in ölümüyle ilgili bilirkişi raporu açıklandı: Havuzda su kaçağı tespit edildi

Ferdi Zeyrek’in ölümüyle ilgili bilirkişi raporu açıklandı: Havuzda su kaçağı tespit edildi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin bilirkişi raporu açıklandı. Rapora göre, Zeyrek’in evindeki havuzun süs havuzu olarak onay aldığı ve olaydan bir gün önce dip temizliği yapılan havuzda su kaçağı oluştuğu tespit edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin hazırlanan ve Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamedeki bilirkişi raporunda; Zeyrek'in evindeki havuzun proje kapsamında süs havuzu olarak onay aldığı, buna rağmen yüzme havuzu yapıldığı tespit edildi.

 Ayrıca, olaydan bir gün önce dip temizliği yapılan havuzda su kaçağı oluştuğu belirtildi. Havuz bakımından sorumlu Yalçın Ö.'nün (55) motorun yanmış olabileceği ve kesinlikle müdahale edilmemesi yönünde uyarı yaptığı, fakat site güvenlik görevlisi Ahmet S.'nin (56) bu durumu bayram telaşı nedeniyle Ferdi Zeyrek'e iletemediği de iddianamede belirtildi. 

Ne olmuştu? 

6 Haziran akşamı evinin havuzunda elektrik akımına kapılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde 9 Haziran'da yaşamını yitirdi. 

Zeyrek'in cenazesi, bir gün sonra Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Zeyrek’in ölümünden sonra yaşadığı villanın havuz suyu boşaltılarak üstü kapatıldı. Havuz, Zeyrek’in çocukları için oyun alanına çevrildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *