05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM FETÖ Firarisi Ekrem Dumanlı'nın Gülen'in ölümüne ilişkin açıklamaları alay konusu oldu

FETÖ Firarisi Ekrem Dumanlı'nın Gülen'in ölümüne ilişkin açıklamaları alay konusu oldu

FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı'nın Fethullah Gülen'in ölümüne dair açıklamaları sosyal medyada alay konusu oldu. Bakan Fidan, Gülen'in ölümünü doğruladı.

 FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in ölüm anına dair yaptığı açıklamalarla sosyal medyada alay konusu oldu. Dumanlı, Gülen'in "Bir odadan bir odaya geçerken sandalye ile götürüldüğünü, ayağa kalkıp oturduktan sonra vefat ettiğini" söyledi. Bu anlatım, özellikle terör örgütünün mağdur ettiği kesimlerde tepkiyle karşılandı.

Gülen'in Ölüm Haberi Resmen Doğrulandı

 15 Temmuz darbe girişiminde onlarca vatandaşın ölümünden sorumlu tutulan Fethullah Gülen'in ölüm haberi, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından doğrulandı. Bakan Fidan, "İstihbarat kaynaklarımız gelişmeyi doğruluyor. Gülen'in ölümü bizde rehavet yaratmaz, devletimiz bu örgütle mücadeleye devam edecek" şeklinde konuştu. Bu açıklama, FETÖ ile mücadelenin Gülen’in ölümünden sonra da hız kesmeden süreceğini gösterdi.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

 Dumanlı'nın Gülen'in ölüm anına dair anlattıkları sosyal medyada alay konusu oldu. Pek çok kullanıcı, Dumanlı'nın açıklamalarını gerçek dışı ve dramatize edilmiş bulurken, FETÖ'nün hain darbe girişiminde canlarını kaybedenlerin yakınları da bu açıklamalara sert tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *