MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu'nu Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soru sorması üzerine "Hadi işine bak" diyerek azarlaması gündem oldu. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da Yazıcıoğlu'nu hedef alan bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, "Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir" denildi.

"Zillet cephesinin arkasında yuvalanan, yabancı başkentlerden fonlanan, fitne ve iftiradan beslenen bir takım sözde gazeteciler de bir yerlerden düğmeye basılmışçasına adeta MHP’ye karşı bir operasyon başlatmışlardır" ifadelerinin yer aldığı açıklama şöyle devam etti:

"Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ve partimizin Türkiye’nin menfaatleri uğruna verdiği mücadele sürdükçe şer odakları büyük bir panik içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldırmaktadır.

Teröristlere kol kanat geren, PKK’nın kanlı terör eylemlerini dahi masumlaştırmak için çırpınanlar, HDP’nin bölücü heveslerine ve Cumhuriyetimize karşı düşmanca söylemlerine tek kelime edemeyenler mesnetsiz söylemlerle MHP’yi karalamaya çalışmaktadırlar.

HDP kapatılmasın diye adeta çırpınan zilletin yancıları suçüstü yakalanmanın ezikliğiyle Milliyetçi Hareket Partisi’ni deli saçması iddialarla suçlamakta, eli kanlı terör örgütleriyle ilişkilerinin üzerini örtmek için sıraya girmektedirler.

Ne yapsalar boşuna, ne yapsalar beyhudedir. Ortalama zekâya sahip herkes HDP’nin yularının bölücü terör örgütü PKK’nın elinde olduğunu bilmektedir. Bu gerçek HDP yöneticileri tarafından da defalarca itiraf edilmiştir.

HDP; bebek katili cinayet şebekesi, bölücü emellere hizmet eden, Türkiye düşmanı aşağılık terör örgütü PKK’nın şehir ofisidir ve en kısa zamanda kapatılmalıdır.

Terör partisi HDP’nin kapatılması konusundaki haklı ve tavizsiz duruşumuz devam ettikçe adeta histerik krizlerine giren şer cephesi dört koldan Genel Başkanımıza ve partimize karşı saldırılarını sürdürmektedir.

Zillet cephesinin arkasında yuvalanan, yabancı başkentlerden fonlanan, fitne ve iftiradan beslenen bir takım sözde gazeteciler de bir yerlerden düğmeye basılmışçasına adeta MHP’ye karşı bir operasyon başlatmışlardır.

Türkiye’nin yükselişini, Türk milletinin devletinin etrafında kenetlenmesini, Milliyetçi Hareket Partisi’nin aziz Türk milleti ile kucaklaşmasını hazmedemeyen karanlık operasyon merkezleri hemen harekete geçmekte ve Türk milletinin son siperi olan MHP’ye karşı bildikleri tüm kirli oyunları devreye koymaktadırlar.

MHP’yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler.

Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir.

Gazeteci kılığındaki provokatörlerin, kalemini silah gibi kullanıp tetikçilik yapanların gerçek niyetleri ve aziz milletimize olan düşmanlıkları da açıkça ortadadır.

Ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler, hangi iftiranın arkasına saklanırlarsa saklansınlar gerçekler gün gibi ortadadır. MHP Türk milletinin gönlündedir.

Milliyetçi Hareket Partisi, bu ajan provokatör eylemcileri deşifre etmeye, Türk düşmanı yabancı başkentlerin planlarını bozmaya, Türk milleti ve MHP üzerine yazılan karanlık senaryoları yırtıp atmaya devam edecektir.

Maksatlı iftira kampanyaları başlatanlar ve bundan medet umanlar unutmasın ki; Türk’ün çelik iradesi, Amerika’nın sesi olan yerli işbirlikçileri yenecektir."