Günlük burç yorumları 5 aralık 2019 günlük burç yorumları ile gün içerisinde nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız ve özen göstermeniz gereken olayları, değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları günlük burç yorumları detayları tümüyle haberin içerisinde...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 5 ARALIK PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

5 Aralık perşembe günü özen göstermeniz gerekenler, astro hareketlerden yola çıkılarak hesaplandı. Merak edilen Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık 3 Aralık Salı günlük burç yorumları karşınızda.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Koç burcu: Bugün kendinize olan özgüveniniz etrafınızdaki kişiler tarafından fark edilecek. Duygusal olarak kendinizi biraz zayıf hissedeceğiniz bir gündesiniz. Evli veya ilişkisi olan koçlar bugün eşlerinden ya da partnerlerinden sevindirecek haberler alabilirler.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Boğa burcu: Son günlerde hissettiğiniz gerginlik sebebiyle bugün çevrenizdekilerle ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. İnatçı olan yapınız gereği tartışmalardan uzak durmalısınız. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiye biraz daha ılımlı davranmanızda yarar var

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

İkizler burcu: Özellikle öğle saatlerinden sonra kendinizi daha özgür hissedebilir ve rahat hareket etmek isteyebilirsiniz. Bugün aşk hayatınızda geçmişten kalma olaylar gündeme gelebilir. Ancak doğrucu kişiliğiniz sayesinde olayların üstesinden kolayca gelebileceksiniz.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Yengeç burcu: Bugün parasal konular gündeminizde olacak. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalı, kendinizi maddi açıdan riske atmamalısınız. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiden biraz uzaklaşmak ikinize de iyi gelebilir.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Aslan burcu: Lider olma özelliğinizi bugün oldukça net hissedeceksiniz. Grup çalışmalarında ön planda olmanız sizden rütbece yüksek kişiler tarafından fark edilecek. Aşk hayatınızda partnerinize karşı kontrolü ele alma içgüdüsünden kurtulmalısınız.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Başak burcu: Bugün sizin için yoğun bir gün olabilir. Ancak kendinizi fazla yormamalı, yeni bir iş girişiminde bulunmamalısınız. Bekar başaklar gün içerisinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Aşk hayatınız düzene girmeye başlayacak

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Terazi burcu: Sağlam adımlarla ilerlediğiniz yolunuzda ve zeki davranışlarınızla yaptığınız çalışmalarda pozitif geri dönüt alıyorsunuz. Çalışma hayatınızdaki olumlu sonuçlar sizi bir nebzede olsa şımartabilir ve hayrete düşürebilir. Ancak gönül işlerinizde umduğunuz şeyleri bugün bulamayabilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Akrep burcu: Bugünlerde biraz sıkıntılısınız. Ancak aile bireylerinizden bu dönemde destek göreceksiniz ve sıkıntılı dönemi atlatmanızda yardımcı olacak. Sevgilinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sakin olun ve problemleri çözmeye çalışın. Aile bireylerinden birini hasta olması sizi üzebilir.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Yay burcu: Sevdiğiniz kişiyle zaman geçirmek hoşunuza gidiyor fakat bazı durumlarda sizden fazlasını istiyor. Bu durum sizin yorulmanıza neden oluyor. Bunu problem olarak görmek yerine onunla iletişime geçmelisiniz. Çalışma hayatınız oldukça yoğun geçiyor. Ancak üstesinden gelemeyecek kadar değil.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Oğlak burcu: Aile ilişkileriniz çok güçlü, bu durum hayattaki duruşunuzu daha kuvvetli ve dayanıklı gale getiriyor. Bugünlerde iş teklifleriniz artıyor. Hatta bu teklifleri değerlendirebilirsiniz. Midenizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinize dikkat etmenizde fayda var.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Kova burcu: Bugün güne mutlu ve güvenle başlayacaksınız. Bu mutluluğun sebeplerinden biri de size gelecek olan güzel haberler. Çalışma hayatınızın yoğunluğu sizi verimli bir kişi haline getiriyor. Zamanınızı iyi değerlendirin ve kendinize de vakit ayırın.

Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI 5 ARALIK 2019 PERŞEMBE

Balık burcu: Son günlerde oldukça can sıkıcı şeyler yaşadınız ve bu durum sizi bir hayli yıprattı. Günü sevdiklerinize ayırın. Maddi konuda çok fazla sıkıntınız olmasa da harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Editör: Haber Merkezi