Günlük burç yorumları 7 aralık 2019 cumartesi günlük burç yorumları ile gün içerisinde nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız ve özen göstermeniz gereken olayları, değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları günlük burç yorumları detayları tümüyle haberin içerisinde...

Günlük burç yorumları 7 aralık 2019 günlük burç yorumları ile gün içerisinde nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız ve özen göstermeniz gereken olayları, değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları günlük burç yorumları detayları tümüyle haberin içerisinde...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 7 ARALIK CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Günlük burç yorumları 7 aralık 2019 günlük burç yorumları ile gün içerisinde nelerle karşılaşıp karşılaşmayacağınız ve özen göstermeniz gereken olayları, değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları günlük burç yorumları detayları tümüyle haberin içerisinde...

7 Aralık cumartesi günü özen göstermeniz gerekenler, astro hareketlerden yola çıkılarak hesaplandı. Merak edilen Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık 3 Aralık Salı günlük burç yorumları karşınızda.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Koç burcu: Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilir, arkadaşlarınızla farklı ortamlara girebilirsiniz. Ancak gergin ve kaygılı haliniz olaylardan keyif almanızı engelleyecek. Aşk hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle bazı problemler yaşayabilir, kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. İş yaşantınızda ise kendinizi işinize vermeye odaklanmalı, biriken işlerinizi zamanı geçmeden tamamlamalısınız.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Boğa burcu: yaşanan bazı tartışmalarda her zaman kendinizi haklı görmeyi bırakmalı, karşınızdaki kişinin fikirlerine de önem vermelisiniz. Bugün empatiden yoksun tavırlarınız tartışmalara sebep olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinize karşı kafa karışıklığı yaşayabilir, geri çekilme dürtüsüne girebilirsiniz. Ancak olayları kafanızda büyütmemeli, sorunlarınızı partnerinizle paylaşmalısınız. Maddi açıdan bugün gereksiz harcamalardan kaçınmalı, kendinizi zora sokacak davranışlarda bulunmamalısınız. 

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

İkizler burcu: kendinizi bugün stresli hissedebilir, gün içerisinde olaylara beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, ilişkinizi güçlendirecek adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda ise yeni girişimlerde bulunmak isteyebilir,  maddi durumunuzu güçlendirmeye çalışabilirsiniz.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Yengeç burcu: Bugün kendi başınıza hareket etmek isteyebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. İlişkinizde partnerinize karşı daha anlayışlı davranırsanız karşı tarafı da kırmadan olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gelecek kaygısıyla hareket edip, fazla para harcamak istemeyeceğiniz bir gündesiniz.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Aslan burcu: kendinizi her konuda haklı görmeyi bırakmalı egolu davranışlardan kaçınmalısınız. İkili ilişkilerinizde karışık duygular içerisinde olabilirsiniz. Partnerinizden biraz uzak kalmak isteyebilir ancak bu düşüncenizi harekete dökemeyebilirsiniz. Olaylar karşısında daha sakin kalmalı, karşınızdaki kişiyi kırmaktan kaçınmalısınız.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Başak burcu: hırslı yapınız gereği iş hayatınız bugün yoğun geçebilir. Ancak kendinizi fazla yormamalısınız. Bugün öğle saatlerinden sonra kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda her şey yolunda. Partnerinize olan sevginiz ve güveniniz ilişkinizi güçlü kılacak. Maddi konularda sizden büyük kişilerden bugün destek alabilirsiniz.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Terazi burcu: Dürüstlük sizin için en önemli şeylerden birisi. Etrafınızdakilerde bunu biliyor.  Ancak bu durumu bilmelerine rağmen yalan söylemeleri sizi çileden çıkarıyor. İnsanlar hata yapabilir bazı şeyleri alttan almanızda fayda var.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Akrep Burcu: Hayatınız şu aralar inişli çıkışlı ve bu durum sizi zorluyor. Ancak bu durum geçici birazcık sabredin. Eski düzeninize geri dönecekseniz ve daha rahat zamanlar geçireceksiniz. Sabrın sonu selamettir. Bu aralar sizi kızdıran şeyler var. Kendinizi tutmanızda fayda var.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Yay Burcu: Bugün şanslı günündesin. Şans oyunları oynayarak şansınızı denemenizde fayda var. Uzun zamandır görmediğiniz yakın arkadaşınızdan haber alacaksınız. Bu aralar maddi sıkışıklık yaşayacaksınız. Biraz birikim yapmanız kötü günler için elinizi rahatlatabilir.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Oğlak burcu: Hoşlandığınız kişi beklediğiniz gibi biri çıkmadı. Bu konuda şanslı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu aralar maddi sıkıntı çekiyorsunuz ve bu durum sizi sosyal hayattan koparıyor. Kendinize çok yüklenmeyin ve sosyal hayatınıza ödenek ayırın.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Kova burcu: Aşk hayatınızda beklenmedik şeyler sizi bekliyor. Duygularınız bu arada oldukça yoğun, ancak siz bunun geçici olduğunu kendinize inandırmaya çalışıyorsunuz. İş hayatınızda problem yaşamak istemiyorsanız sakin olmanızda fayda var.

 7 Aralık Cumartesi Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI 7 ARALIK 2019 CUMARTESİ

Balık burcu: Aşkı tüm yönleriyle yaşıyorsunuz ancak artık bir sonuca varmak istiyorsunuz. Karşınızdaki kişi buna pek yanaşmıyor. İş hayatınız bu gün oldukça yoğun geçecek. Patronunuz bugün size oldukça önemli bir iş verecek.