İstanbul AK Partili İBB yönetiminin millete hizmet için kullandığı kiralık araçları Yenikapı’ya çekerek israf algısı oluşturan CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimime bağlı İBB Medya A.Ş. Yöneticisi İnan Çeliker’in, kendisine belediye tarafından tahsis edilen kiralık aracı alkollü olarak kullandığı ortaya çıktı.

Akit'in haberine göre,18 Mayıs 2022’de, İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı’ndan Taksim yönüne hareket eden Çeliker’in aracının durdurulduğu ve hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

Uzun süre alkol metreye üflememek için direnen CHP’li Çeliker’e, alkollü ve uyuşturucu madde ile araç kullanmayı kapsayan 48/9. maddeden işlem uygulandığı öğrenildi.

Polise uzun süre direndi ehliyetine el konuldu
İstanbul Beylikdüzü merkezli SMK filo oto kiralama şirketine ait 34 DFV 140 plakalı araçla suçüstü olan ve polise mukavemet gösteren Çeliker’in ehliyetine 1 yıl süreyle el konulduğu belirtildi.

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Örgütü’nde çeşitli görevlerde bulunan Çeliker, 23 Haziran 2019 tekrar seçimlerinin ardından, Murat Ongun‘un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Medya AŞ’nin Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı.
 

Editör: Haber Merkezi