İBB’nin girişimiyle, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin önünde birçok konser veren Aynur Doğan’ın, İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alacağı ortaya çıktı. Terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterinin önünde konser veren Aynur Doğan'ın, 28 Mayıs'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) organizasyonunda sahne alacağı öğrenildi.

Almanya'da terör örgütü PKK elebaşının posteri önünde konser veren Aynur Doğan'ın, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) "Harbiye Açık Hava Konserleri" kapsamında vereceği konser tepkilere yol açtı.

Almanya'da terör örgütü PKK elebaşının posteri önünde konser veren Aynur Doğan'ın, CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) "Harbiye Açık Hava Konserleri" kapsamında vereceği konser tepkilere yol açtı.

Tepkiler hain terör örgütü PKK’nın paçavra bayrağı ve bebek katili Apo posteri önünde konser verilmesine ve damarımıza basarcasına bunlara değer verenlere yöneliktir ifadeleri kullanıldı.

DAMARIMIZA BASMAYIN

Mehmet Ali çelebi millet vekili CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne katılan daha sonra oradan da istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya üzerinden İBB'yi ve Aynur Doğan'ı hedef aldı.

 Aynur Doğan'ın Harbiye'de vereceği konser nedeniyle paylaşımda bulunan Çelebi, "5 şehidimiz var. Damarımıza basmayın!" dedi..

İmamoğlu’nun son hamlesi tartışmaların fitilini ateşledi: Öcalan sevdalısı Aynur Doğan sahne alacak

JAHREIN: İBB’YE VE İMAMOĞLU’NA LANET OLSUN

CHP'li İBB’nin desteğiyle, bebek katili Abdullah Öcalan sevdalısı Aynur Doğan’ın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alacağı bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Daha önce İmamoğlu’na oy verdiğini fakat pişman olduğunu açıklayan sosyal medya fenomeni ‘Jahrein’ Ahmet Sonuç olay hakkında Twitter üzerinden ateş püskürdü. Sonuç: “Vergimi PKK ve Öcalan sevdalısı bu kadına meze eden İBB’ye ve İmamoğlu’na lanet olsun” dedi.

Jahrein : Ekrem İmamoğlu'na bu kadar sinir olmamın nedeni çünkü oy verdim, oy vermeseydim bu kadar sinir olmazdım. Bugün seçim olsa mümkün değil (İmamoğlu'na) hayatta OY VERMEM!

 Dağda farelere ya da İsveç’te kaçaklara konser vermesi gereken bu kadının Harbiye Açık Hava’da sahne almasını kaldıramıyorum. Çok istiyorsa Canan Kaftancıoğlu evinde dinlesin!” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Alpay Özalan,CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin 28 Mayıs'ta konser verdirmek istediği Aynur Doğan'ın paylaşımı... Andığı şahıs terörist Arin Mirkan!

Ülke olarak şehit verdiğimiz 5 vatan evladının acısını yaşadığımız şu günlerde, CHP’li İmamoğlu’nun bir skandalı daha patlak verdi.

Editör: Haber Merkezi