Uzun süredir İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis 1. Başkan Vekilliği görevi yapan isim istifa kararı aldığını açıkladı.

BAŞAKŞEHİR’E VAKİT AYIRMAK İSTİYOR

Eski iş adamı, şimdilerde İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı olan Göksel Gümüşdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili görevinden ayrıldığını açıkladı. Gümüşdağ açıklamasında verilen kararın arkasındaki nedenin Medipol Başakşehir’e vakit ayırmak istemesi ve bir yandan iş hayatındaki hedefleri olduğunu belirtti. Başakşehir’in artık Avrupa’da da boy gösteren iddialı bir kulüp haline gelmesiyle takımda yaşanan sportif ve idari temponun artması Gümüşdağ’ın kararında etkili oldu.

BAŞAKŞEHİR’E OLAN SEVGİM TUTKUYA DÖNÜŞTÜ

Gümüşdağ açıklamasında “2004 yılından beri büyük bir onurla yürüttüğüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili görevimden yarın itibari ile ayrılacağımı bildirmek istiyorum. İtiraf etmeliyim ki Başakşehir’e olan sevgim benim için gerçek bir tutkuya dönüştü. Başakşehir Futbol Kulübünün artan başarı grafiği, gerek ligde gerek Avrupa’daki artan performansı ve bu sene her zamankinden daha çok inandığımı bir şampiyonluk rüyası. Dolayısıyla işime ve hedeflerime daha fazla zaman ayırabilmek için bu şerefli koltuğu bir başka arkadaşıma devretme vakti geldi” ifadelerine yer verdi.