16 Haziran 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM İmamoğlu ile tutuklanan Buğra Gökce cezaevinde evleniyor

İmamoğlu ile tutuklanan Buğra Gökce cezaevinde evleniyor

Mart ayında İBB'ye yönelik başlatılan yolsuzluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu ile birlikte tutuklanan İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökçe, cezaevinde Filiz Kahveci ile evlenme kararı aldı.

İmamoğlu ile birlikte tutuklanan Buğra Gökce cezaevinde evleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik mart ayında başlatılan yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökce, cezaevinde nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Gökce, 28 Mayıs’ta Filiz Kahveci ile hayatını birleştirecek. Nikahın cezaevinde kıyılacağını sosyal medya üzerinden duyuran Gökce, “Bu tutukluluk ya da hukuksuzluk hayalimizden ve hayatımızdan vazgeçmemize sebep olmasın istedik” ifadelerini kullandı. Ailelerin katılımı için dahi bakanlık izni gerektiğini belirten Gökce, “Ancak hepinizin samimi tebriklerini ve sıcak dileklerini şimdiden hissediyoruz” dedi.

Gökce açıklamasında, bu evliliği “hukuksuzluğa karşı bir duruş” olarak da değerlendirdiklerini vurguladı. Bu gelişme kamuoyunda hem siyasi hem insani yönüyle dikkat çekti. Nikahın 28 Mayıs’ta cezaevi koşullarında gerçekleşeceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *