20 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM İstanbul merkezli 6 ilde “ByLock” operasyonu

İstanbul merkezli 6 ilde “ByLock” operasyonu

İstanbul merkezli 6 ilde gerçekleştirilen FETÖ silahlı terör örgütünün iletişim ağı olan 'BYLOCK' operasyonununda kaçak olarak aranan 26 kişi yakalandı, Ankara'da ise 12 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında,  “Bylock” operasyonu gerçekleştirildi.

Aralarında geçmişte "TSK Mahrem imam", "Emniyet Mahrem imam" ve "himmet" sorumluları ile aktif ve ihraç kamu personellerinin olduğu aranan 30 örgüt üyesinden 26’sı yakalandı.

ANKARA'DA 12 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında da; örgüt hiyerarşisi içerisinde ev abiliği, bölge talebe mesulü, askeri mahrem yapıda talebe sorumlusu gibi çeşitli konumlarda görev alan, haklarında beyan, SGK kaydı, Bank Asya kaydı, kod isim kullanma, bylock yazışma programını kullanma şeklinde deliller bulunan 12 FETÖ şüphelisi hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.

FETÖ'nün mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda 7 zanlı yakalandı

Firari şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *