HDP'li belediye başkanlıklarına atanan kayyımdan sonra İstanbul'a da kayyım atanıp atanmayacağı merak konusu oldu. Son günlerde özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Doğu ziyareti sonrasında bu konu iyice gündemi meşgul etmeye başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da bu ziyaretlerden memnun olmadığını açıkça dile getirmişti. 

TEK CÜMLELİK YANIT

Trafik Kaza İstatistikleri Analizi Rapor Tanıtım Toplantısı'nın ardından konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'a kayyım atanacak mı sorusuna pazar günü cevap vereceğini söyledi. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ise tek cümlelik bir yanıt verdi ve "polemiğe girmiyorum" dedi. Peki İstanbul'a kayyım atanırsa tepkiniz ne olur?

İSTANBUL'A KAYYIM ATANIRSA TEPKİNİZ NE OLUR?

İstanbul'a kayyım atanmasıyla ilgili olarak yapılan tartışmaların harareti de arttı. Özellikle sosyal medyada çokça konuşulan mevzu için Ekşi Sözlük'te ilginç bir başlık açıldı. "İstanbul'a kayyım atanırsa tepkiniz ne olur" şeklinde açılan başlıkta bir ankete yönlendiriliyor. 5 bin kişinin üzerinde oy kullanılan ankette 3 seçenek bulunuyor. İşte o ankete gitmek için TIKLA

Editör: Haber Merkezi