05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM İstanbul’u bırakıp Kıbrıs’a yerleşti! Manken Gizem Özdilli uzun süre sonra ortaya çıktı

İstanbul’u bırakıp Kıbrıs’a yerleşti! Manken Gizem Özdilli uzun süre sonra ortaya çıktı

Bir dönemin en popüler mankenlerinden Gizem Özdilli, yıllardır yaşadığı İstanbul’u tamamen terk etti.

Şehir kalabalığından ve trafikten sıkıldığını söyleyen ünlü model, radikal bir karar alarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne taşındı. Uzun zamandır magazinde adı geçmeyen Özdilli, son görüntüsüyle gündeme bomba gibi düştü.

“Emekli olmaya niyetim yok”

Podyumların efsane ismi, yıllara meydan okuyan fit görünümüyle herkesi şaşırttı. “Mesleğime sağlıklı olduğum sürece devam edeceğim. Fiziğime iyi bakıyorum, emekli olmayı düşünmüyorum” diyen Özdilli, Kıbrıs’ta daha sakin bir yaşam kurduğunu belirtti.

“Dingin bir hayat istedim”

Ünlü manken daha önce yaptığı açıklamalarda İstanbul’un yoğun temposundan yorulduğunu söylemiş ve “Kıbrıs’ta daha dingin, sakin bir hayat süreceğim” demişti. Zaman zaman iş için Türkiye’ye gelen Özdilli, sosyal medyadaki paylaşımlarında genç görünümüyle dikkat çekiyor.

Son hali sosyal medyada gündem oldu

Gizem Özdilli’nin Kıbrıs’tan yaptığı son paylaşımlar, hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Fit vücudu ve enerjik hali “Yıllara meydan okuyor” yorumlarıyla büyük beğeni topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *