05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Kadıköy Metrosu'nda oyuncak tüfekle dolaşan genç gözaltına alındı

Kadıköy Metrosu'nda oyuncak tüfekle dolaşan genç gözaltına alındı

İstanbul Kadıköy metrosunda elinde oyuncak tüfekle dolaşarak video çeken 17 yaşındaki A.B.Ö., sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul Kadıköy metrosunda elinde oyuncak tüfekle dolaşarak video çeken 17 yaşındaki A.B.Ö., sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada bir kişinin metroda tüfekle dolaştığına dair görüntülerin yayılması üzerine inceleme başlattı. Görüntülerde, şahsın oyuncak tüfeği çevresindeki yolculara doğrulttuğu ve bu anları eğlence amacıyla kaydettiği tespit edildi.

Sosyal medyada paylaştığı görüntüler üzerine polis ekipleri harekete geçti

Yapılan kimlik tespitinin ardından A.B.Ö. isimli 17 yaşındaki şüpheli, Ümraniye ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, gencin elindeki silahın oyuncak tüfek olduğu belirlendi. Şüphelinin, “korku ve panik yaratacak davranış” gerekçesiyle ifadesinin alındığı ve emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis yetkilileri, benzer davranışların toplumsal korku ve kargaşaya yol açabileceğini belirterek vatandaşlara bu tür eylemlerden kaçınmaları yönünde uyarıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *