Pegasus Hava Yolları'na ait bir uçak, 5 Şubat'ta Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmış, kazada 3 kişi ölmüş, 180 kişi de yaralanmıştı.

Yaralılardan olan uçağın Hollandalı pilotu hastanade tedavi edilirken inanılmaz bir olay meydaha geldi. 29 yaşındaki Ferdinant Pondaag'ın tedavisi sırasında doktorlar beyninde tümör olduğunu tespit etti. 

Pilotun beynindeki tümörü tedavi sırasında öğrendiği, bir hafta içinde ameliyat edileceği belirtildi.

Ferdinant Pondaag, durumu sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla duyurdu. Mesaj şöyle:

"1 hafta 4 gündür hastanedeyim. Kalçam çok kötü kırıldı. Kemik dolgusu ve 3 vida kullandılar. 3 günlük ağrıdan sonra daha iyiyim. Daha iyi uyuyorum. Doktorlar ayrıca kafamda bir şey buldular. Bir tümör. Bir hafta içinde ameliyat olacağım. Bu ameliyattan önce ilk olarak ailemi görmek istiyorum. Şansım yüksek ama yüzde yüz temizleyemeyeceklerini söylediler. Alındıktan sonra yeniden büyüyebilir ve epilepsi ilaçları kullanmam gerekiyor. Sanırım bir daha asla uçamayacağım. Çok üzülüyorum. Ayrıca polis ile de uğraştım. En kötü senaryo Hollanda’da hapse girebilirim çünkü Hollanda pasaportum var. Ama düşük bir ihtimal olduğunu söylediler. Fiziksel olarak daha iyiyim ama duygusal olarak çökmüş durumdayım. En kısa zamanda cevaplayacağım ama şu anda çok meşgulüm ve ayrıca hastalığım sebebiyle zayıf düştüm. Pegasus benimle yakından ilgileniyor."

Editör: Haber Merkezi