13 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Kılıçdaroğlu'nun "Aklınızı alırım sizin" tepkisinde bulunduğu SADAT'tan ortalığı karıştıracak açıklama!

Kılıçdaroğlu'nun "Aklınızı alırım sizin" tepkisinde bulunduğu SADAT'tan ortalığı karıştıracak açıklama!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun katıldığı televizyon programına reklam veren SADAT'a yönelik "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz" tepkisi gündeme bomba gibi düştü.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tv100'de dün akşam duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı. Yayın sırasında ekranda Sadat'ın reklamı verilmesi ise büyük bir krize neden oldu. Söz konusu reklamda, Sadat'ın "Stratejik danışmanlık, eğitim ve lojistik..." gibi çeşitli hizmetlerinin sıralandığı görüldü.

Kılıçdaroğlu daha önce düzenlediği baskın ziyaret ve kullandığı ifadeler nedeniyle gerilim yaşadığı şirketin reklamı üzerinden Sadat'a çok sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun zehir zemberek sözlerle tepki gösterdiği Sadat'tan da söz konusu reklam için açıklama geldi. SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, reklamın Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında yayınlanması için bilinçli olarak çalışma yürüttüklerini belirtti.

"2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlu birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TL'lik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş" ifadelerini kullanan Tanrıverdi, "Hafta ortası CHP'den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu'nun Dündar'la yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor... Değil mi sayın Kılıçdaroğlu?" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun oldukça sert ifadelerin yer aldığı paylaşımını da alıntılıyan Tanrıverdi, "Kim derdi Kılıçdaroğlu bin beş yüz liralık bir reklama mağlup olacak diye... Biz aklımızın zekatını versek sen ihya olursun" ifadesini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *