Dehşet görüntü İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 27 Eylül tarihinde kaydedildi. Görüntülerde adamın eşine acımasızca uyguladığı şiddet ortaya çıktı. Çekilen videoda adamın eşini dövdüğü, kadının bağırarak ağladığı, çocukların da korkup ağladığı sesler yer alıyor. Komşular tarafından her gün adamın kadını dövdüğü ve polis çağrılmasına rağmen hiçbir zaman polisin oraya gelmediği belirtiliyor. 

HALUK LEVENT PAYLAŞTI

Haluk Levent'in sürekli etiketlenmesi üzerine, kadının darp raporu alarak karakola gitmesi gerektiğini söyleyen Levent, videoyu "Devamlı etiketliyorsunuz anlıyorum feci bir durum. Ama biz siz bir şey yapamayız bu görüntülerle, Dövülen kadın gidecek hastaneden rapor alacak karakola savcıya gidecek.. Bizler her türlü avukat desteğini veririz canlarım." notunu ekleyerek paylaştı. 

ŞİKAYETÇİ OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Polis ekipleri olayın olduğu adrese gitti. Mehmet O. (30) ve eşi Melvin O. (26) ile ayrı ayrı görüştü.

Melvin O. kayınvalidesi ve görümcesinin kendileriyle birlikte kalmalarından dolayı eşi Mehmet O. ile tartıştığını, eşinin kendisine şiddet uygulamadığını ve bu yüzden şikayetçi olmayacağını, polisin doktor raporu için ısrarcı olması durumunda görevlilerden şikayetçi olacağını söylemesi üzerine savcılık talimatıyla kadının bilgi amaçlı ifadesinin alınmasının ardından polisin evden ayrıldığı bildirildi.

Editör: Haber Merkezi