05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Kocasını ve 3 çocuğunu bırakıp pastacıya kaçtı! Sebebi ise duyanları şok etti...

Kocasını ve 3 çocuğunu bırakıp pastacıya kaçtı! Sebebi ise duyanları şok etti...

Müge Anlı'ya katılan Cemile, kocasını ve 3 çocuğunu bırakıp pastacıya kaçtı. Sebep olarak eşinin bir oturuşta 3 kilo hamsi yemesinden şikayet etti.

Müge Anlı'nın programında izleyenleri şaşkına çeviren bir olay daha yaşandı. Bu kez olayın başrolünde, kocasını ve 3 çocuğunu geride bırakarak pastacı Tacettin'e kaçan Cemile isimli bir kadın vardı. Stüdyodaki açıklamalarıyla izleyicileri hem şaşırtan hem de güldüren Cemile’nin gerekçesi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

KAÇMA GEREKÇESİ: HAMSİ

Cemile, eşini terk etme nedenini açıklarken, "Eşim tek oturuşta 3 kilo hamsi yiyor, artık dayanamıyorum!" ifadelerini kullandı. Pastacı Tacettin’in yanında daha huzurlu hissettiğini söyleyen Cemile, "Bir insanın bu kadar hamsi yemesi normal değil, sürekli balık kokusuyla yaşamak istemiyorum" dedi.

Stüdyoda herkesin şaşkınlıkla dinlediği bu olay, kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Kullanıcılar, Cemile’nin açıklamaları üzerine esprili yorumlar yaparken, bazıları olayın absürtlüğünü ele aldı. "Hamsi krizi" olarak adlandırılan bu olay, Müge Anlı'nın en ilginç dosyalarından biri olarak hafızalara kazındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *