09 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Koronavirüs testi pozitif çıkan Belediye Başkanı Mehmet Keskin'in telefon isyanı: Hiç tınlayan yok!

Koronavirüs testi pozitif çıkan Belediye Başkanı Mehmet Keskin'in telefon isyanı: Hiç tınlayan yok!

Koronavirüse yakalanan Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, hastalığının duyulmasıyla birlikte yüzlerce telefon aldığını belirterek, "Ben kovid hastasıyım, lütfen çok zorunlu olmadıkça aramayın" dedi.

Geçtiğimiz çarşamba günü koronavirüse yakalandığı açıklanan Bursa’nın Keles ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Keskin, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, iki günde yüzlerce telefon almasından rahatsız olduğunu dile getirdi.

Başkan Keskin, “Sevgili dostlar, sosyal medyada Kovid-19 olduğum duyuruldu. Bu sabah telefonla aranmamam gerektiğini yazdım. Hiç tınlayan yok. Ben sizleri çok seviyorum, siz de beni çok seviyorsunuz ki arıyorsunuz. Hakikaten seviyorsanız, lütfen çok zorunlu olmadıkça aramayın. Biraz önce saydım iki günde 500 kişi aramış. Ve ben Kovid-19 hastasıyım. Lütfen telefonunuza çıkmadıysam küsmeyin” diye yazdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *