22 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Küçükçekmece'deki silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin operasyon

Küçükçekmece'deki silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin operasyon

Küçükçekmece'de site yöneticileri ile kafe işletmecileri arasında geçen ay çıkan, kavganın ardından sosyal medya üzerinden tehdit içerikli paylaşımlar yapan şüpheliye yönelik operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Küçükçekmece'de site yöneticileri ile kafe işletmecileri arasında geçen ay çıkan, 13 kişinin yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin sosyal medya üzerinden tehdit içerikli paylaşımlar yapan şüpheliye yönelik operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Halkalı Merkez Mahallesi'nde bir sitenin yöneticileri ile kafe sahipleri arasında 18 Ağustos'ta henüz belirlenemeyen nedenle çıkan silahlı ve bıçaklı kavganın şüphelilerden S.T'nin (27), sosyal medya üzerinden tehdit içerikli paylaşımlar yaptığı yönünde bilgi edindi.

Ekipler, ilçedeki 4 farklı adrese 1 Eylül'de düzenledikleri operasyonda, 4 av tüfeği, 1 pompalı tüfek, 2 ruhsatsız tabanca, 18 bıçak, havalı tüfek, çelik yelek, kütüklük, 2 tabanca aparatı, bin 575 adet 9.19 milimetre fişek, bin 747 adet 7.62 milimetre fişek, 190 boş kovan, 416 kartuş, 10 şarjör ve el telsizi ele geçirdi.

Tehdit içerikli paylaşımları yaptığı belirlenen ve S.T. ile yanındaki E.T. (41) gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerden S.T'nin hakkında "Kasten öldürme" suçundan yakalama kararı olduğu belirlendi.

Şüphelilerden E.T, "ruhsatsız silah, bıçak ve mermi bulundurma" suçunu düzenleyen 6136 sayılı kanuna muhalefetten, sevk edildiği hakimlikçe serbest bırakılırken, S.T. ise tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *