Birçok bakan, ünlü isim ve gazetelerden yardım isteyen kadın kendisinin Diyarbakır Memur-Sen Başkanı Yunus Memiş tarafından tecavüz ve tehdit edildiğini iddia etti. 

‘GERÇEK İSMİMİ PAYLAŞMIYORUM, YOKSA ÖLDÜRÜR’

Sosyal medyadan sesini duyurmaya çalışan Betül Gülçiçek rumuzlu kadın Diyarbakır Memur-Sen Başkanı Yunus Memiş tarafından tehdit ve tecavüz edildiğini iddia etti. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ünlü sanatçı Haluk Levent ve Türkiye’nin en önde gelen gazetelerinden yardım istedi. 

Diyarbakır Memur-Sen Başkanı Yunus Memiş’in kendisini tehdit ettiği sırada yazdığı Whatsapp görüntülerini Twitter üzerinden paylaştı. Savcılığa şikayette bulunan Betül Gülçiçek, “Yunus Memiş tarafından tecavüz ve tehdidine maruz kalıyorum. Allah rızası için savcılığa şikayette bulundum ama hiçbir şey yapmıyorlar ses kayıtları yazışmalar hepsi var ellerinde. Gerçek ismimi paylaşamıyorum yoksa öldürür” dedi.

DOĞRULUĞU HENÜZ BİLİNMİYOR

Sosyal medya üzerinden sesini duyurmaya çalışan Betül Gülçiçek adlı kadın, Diyarbakır Memur-Sen Başkanı Yunus Memiş tarafından tehdit ve tecavüz edildiğini iddia etti. Kadının Twitter üzerinde geç saatlerde yapmış olduğu paylaşımlar binlerce kişiye ulaştı. Olayın doğruluğu henüz bilinmezken söz konusu iddialar ekşisözlük gibi platformlarda tartışılmaya devam ediyor.

YUNUS MEMİŞ'TEN AÇIKLAMA

Twitter'de yer alan bu iddialara Yunus Memiş yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi: 

Dün akşam Twitter ortamında birkaç gün önce açılan bir troll hesaptan şahsıma yönelik ahlaksızca ve aşağılıkla bel altı iftiralarla Sendikam ve şahsımı hedef alan twitler atılmıştır . Telefonumda bulunan profil resmim çalınarak , farklı bir telefona eklenmiş , benim telefon numaramdan yazışma yapılıyor gibi yazışmalar yapılmış ve bir kadını whatsap yazışmasıyla tehdit ettiğim süsü verilmiştir. Twitter üzerinden bayan ismiyle fake hesap açarak şahsıma ve sendikama yönelik yapılan bu paylaşımların tamamı iftiradır. Pazartesi günü bu paylaşımları yapan hesabı ve Twitter üzerinden bu twitleri yayan kişileri Cumhuriyet savcılığına şikayet edeceğim. Bugüne değin gerek insani gerekse başkanlığını yürüttüğüm sendikal faaliyetler başta olmak üzere sivil toplum örgütleri nezdindeki çalışmalarımın art niyetli insanlarda rahatsızlık yarattığının farkındayım . İlimizde eğitim barışını bozan , sendikamızı ve taşıdığımız değerleri hedef alan eğitim yöneticilerinin ve çetesinin sürekli trol hesaplar açarak insanlara iftira attığını tüm Diyarbakır ve Türkiye yakından takip etmektedir . Önümüzdeki günlerde başta il müdürü olmak üzere , il müdürünün yanında itibar suikastı yapan kişiler hakkında isim isim açıklama yapacağım ve bunların maskesini düşüreceğim . PKK terör örgütü ve tüm destekçilerine karşı yıllardır ilimizde ve bölgede boyun eğmedik . PKK terör örgütünün zihniyetini taşıyan , FETÖ terör örgütünün taktiklerini uygulayan bu haysiyetsiz ve şerefsizlere karşı sonuna kadar mücadele edeceğim .

Yunus Memiş

Diyarbakır Memursen İl Başkanı


 

Editör: Haber Merkezi