METRO İSTANBUL'DAN 'SIKLAŞTIRMA' AÇIKLAMASI

İmamoğlu'nun daveti üzerine Metro İstanbul'dan 'hatlarda sıkıştırma' açıklaması geldi. Vatandaşlar Metro İstanbul'un "Saraçhane'de 16.00'da gerçekleşecek buluşma sebebiyle oluşan yolcu yoğunluğu nedeniyle M1, M2, M4, M5, M7, T1, T4 ve T5 hatlarımızda seferlerimiz sıklaştırılmıştır." açıklamasına tepki gösterdi. 

MetroDuyuru Saraçhane'de 16.00'da gerçekleşecek buluşma sebebiyle oluşan yolcu yoğunluğu nedeniyle M1, M2, M4, M5, M7, T1, T4 ve T5 hatlarımızda seferlerimiz sıklaştırılmıştır.

Ekrem İmamoğlu@ekrem_imamoglu

16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum.

VATANDAŞLARDAN 'METRO' TEPKİSİ

Sosyal medya üzerinden Metro İstanbul'a cevap veren vatandaşlar, "Böyle bir imkan var madem neden yoğun saatlerde sefer sayılarını arttırmıyorsunuz da bir buluşma için sefer sayıları artıyor?", "Metroları şahsi menfaatleri için kullanmak olmuyormu.", Mesai saat giriş çıkışlarında siklasmayan metro saatleri siklasmis neden acaba?" diyerek tepki gösterdi. 

Editör: Haber Merkezi