Saadet Partisi'nin kurultayın Genel Başkan Karamollaoğlu'na karşı bir hareketin başında olacağı belirtilen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kıbrıs davetine karşılık verdi.

BAHÇELİ İLE SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

Ziyaretten gelen görüntüler de dikkat çekti. MHP lideri Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk ile yürüdüğü sırada, Asiltürk'ün koluna girdi. İkili bir süre bu şekilde yürümeye devam etti.

KARAMOLLAOĞLU: BAYRAMLARINI KUTLUYORUM

Kıbrıs'ta dikkat çeken gelişmeler yaşanırken, Karamollaoğlu cephesinden de bayram mesajı geldi. Kurban Bayramı namazını kıldığı Balgat Hamidiye Cami çıkışında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Kıbrıs Zaferi münasebetiyle Sayın Cumhurbaşkanı Kıbrıs'ta bulunuyor. Bizim de Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Sayın Oğuzhan Asiltürk Bey de orada şu anda. Onların da ben bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

RESMİ HESAPTAN PAYLAŞILDI

Oğuzhan Asiltürk'ün Kıbrıs ziyaretine katılmasının Saadet Partisi resmi hesabından paylaşılması da günün öne çıkanları arasındaydı. Partinin resmi hesabından yapılan açıklamada, "Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü anma etkinliklerine Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, dönemin İçişleri Bakanı sıfatıyla onur konuğu olarak katıldı. Bu vesileyle Kıbrıs zaferini kutlar, KKTC halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederiz" ifadelerine yer verildi.