Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Bütün kardeşlerime sevgi saygılarımı sunuyorum, duruşunuz gücünüze güç katıyor. 2023’e doğru ‘Aday Belli, Karar Net’ temalı toplantımıza katılan Tokatlı kardeşlerimize, Yozgatlı kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum.

2023 yılında yapılacak ve milletvekili genel seçimlerinin ilk açık hava toplantısını Sivas’ta başlatıyoruz. Cumhuriyet’in 100. yıl dönümüne doğru yürüyoruz. Yürüdükçe hainleri titretiyoruz. Arkamızda cumhuriyetin asırlık birikimi, önümüzde şehitlerin kahramanlığı, gönlümüzde kardeşliğin emsalsiz birliği var.



Bizim derdimiz dert ettiğimiz mesele başkadır. Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik haklarımızdır. Mandacılar bir kez daha harekete geçmiştir. Zaman değişse de oyun, senaryo aynıdır. Alçaklığın şemasında değişiklik görülmemiştir. 1923’ün rövanşını 2023’te almak için tuzak kuruyorlar.

Bahçeli "2023 yılına adayımız belli,kararımız net,gizleyecek saklayacak bir şeyimiz yok. Adayımız Erdoğan"

Cumhur İttifakı muzaffer geçmişimizi müstesna bir geleceğe taşımanın ileri atılan bayraktarıdır. Allah'ın izniyle Türkiye hedefe varacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz kendisinin açık ara farkla seçilmesi ve TBMM'de milletvekili sayısı olarak da çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir.

"BAŞARMAYA YEMİN ETTİK"

Allah şahittir ki başarmaya yemin ettik. Değerli vatandaşlarım. Fikriyatımızı ve siyasetimizi denetim altında tutan sıkı bir Allah korkusu ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Milletimize hizmet aşkıyla yoğruluyoruz.

"KILIÇDAROĞLU EMPERYALİZMİN KILICINI SALLIYOR"

Kılıçdaroğlu valileri, kaymakamları tehdit ediyor. Vatandaşlara borçlarınızı ödemeyin, araba almayın çağrıları yapıyor. Emperyalizmin kılıcını sallıyor. Erdemsizliğin, uçurumun dibinde dolaşıyor. Ne tuhaftır ki diğer zillet ortaklarından hiçbir itiraz duyulmuyor. Altılı ganyanın beş parti başkanı Kılıçdaroğlu'nu mutlaka sorgulamalıdır.

Sivas'tan soruyorum; 6 kez toplanmalarına rağmen bir aday için bile uzlaşamayan bir curcunanın Türkiye'ye bir hizmeti dokunabilir mi? Böylesi bir çarpıklık nerede görülmüştür? Eskinin parlamenter sistemi dışında tek bir projeden bahsedemeyen bu ittifak akıl ve siyaset felci yaşıyorlar.

ENFLASYONLA MÜCADELE MESAJI

Zillet İttifakı siyasi felç geçiriyor, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sözleri asılsız, niyetleri kötüdür.

Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecek, bugün az yiyen yarın çok yiyecektir.

Biz siyasi, ekonomik ve diplomatik yükselişi ile Türkiye’ye destek olacağız. Cumhur İttifakı çiftçinin, memurun, emeklinin, mazlum gönüllerin can beraberidir. Bizde yalan yok gerçek vardır. Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı nettir. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk milletinin takdiri ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir.

Editör: Haber Merkezi