Müge Anlı, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün ‘Savcı, bir TV programcısı değildir. Varsa bir delilin arkadaş, onun yeri adliyedir, karakoldur.’ sözlerine yanıt verdi: “Ne savcı, ne hakim, ne de polisim. Sadece gazetecilik yapıyorum. Bunu yaparken de vicdanımın sesini dinliyorum.”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan Aleyna Çakır dosyasıyla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Savcı ben şunun ifadesini aldım diye paylaşmaz. Bunlar hep gizli yürür. Olması gereken bu. Savcılık da buna uyar. Dosyaya giren bir belge değerlendirilmesi gerekiyorsa değerlendirilmemişse, HSK devreye girer. Asla üstü kapatılamaz. Kamuoyu müsterih olsun” açıklamasında bulunmuştu.

'Vicdanımın sesini dinliyorum'

Müge Anlı, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün ‘Savcı, bir TV programcısı değildir. Varsa bir delilin arkadaş, onun yeri adliyedir, karakoldur.’ sözlerine yanıt verdi:“Ne savcı, ne hakim, ne de polisim. Sadece gazetecilik yapıyorum. Bunu yaparken de vicdanımın sesini dinliyorum. Programıma katılan mağdurların ne dostu ne de düşmanıyım. 30 yıldır gazetecilik yapıyorum. Gazetecinin görevi haberi ortaya çıkarmak için araştırma yapmak, bilgileri toplamak, doğrulatmak ve bu bilgiler ışığında yorumlamaktır. Biz kimsenin ne yanında ne de karşısındayız. Bizim görevimiz iddiaları ortaya koymaktır."