05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Muharrem İnce'den çarpıcı açıklamalar. Oyunu kullandıktan sonra konuştu

Muharrem İnce'den çarpıcı açıklamalar. Oyunu kullandıktan sonra konuştu

Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde kullandı. 

İnce daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İnce, şunları söyledi:

"Kaset komplosu var diye yazıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz. Ortada bir iftira var, ortada bir montaj var. O dekontlar gerçek değil. Almışlar porno sitelerinden benim kafamı yapıştırmışlar. Bunu emniyet açıkladı. 'Bunlar sahte' dedi. Sizin de başınıza gelebilir bunlar. 

Ortada bir terör örgütü var, FETÖ, PYD, PKK var. 50 gündür terör örgütlerinin saldırısı altındayım. Bunu görmüyor musunuz. 

Haberleri doğru yapın. Ne kaseti, ortada kaset var mı? Görüntüleri izlemediniz mi? Görüntüler İsrailli bir porno sitesinden alınmamış mı? Bunu düzeltmenizi istiyorum. Haysiyetimle şerefimle oynamayın. 

17 kişi gözaltında. Arkasında terör örgütü var. Kendimi, onurumu şerefimi Türk devletine emanet ettim ben. Bunları ortaya çıkartan, montaj yapan FETÖ terör örgütü. Ama bunu yayanların her birine dava açacağım. Sırf siyası gerekçelerle, beni yıpratmak için. Eski arkadaşlarım dahil, hepsini tek tek avukatlarım şu anda tarıyorlar. Kim bunları yaydıysa hepsine dava açacağım" 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *