Kanal D'de sabah saatlerinde ekranlara gelen neler oluyor hayatta programına katılan Mustafa Sofi önemli açıklamalarda bulundu. Paris'ten gelen THY uçağında bulunan kızını karantina otobüsünden kaçırdığı iddia edilmişti. Dün bu konu hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da açıklamalarda bulunmuştu. Bugün ise kendisi önemli bilgiler aktardı.

"Yurtiçi kargo çalışıyor mu? Yurtiçi kargo açık mı?" HABERİNİ OKUYUN

Mustafa Sofi açıklamaları şöyle:

Kanal D canlı yayınına bağlanan Mustafa Sofi, konuyla ilgili şunları söyledi: 

"Kendimizi bu olayların içerisinde bulduk konuşacak durumda da değilim kusura bakmayın. Ne söyleyebilirim ki. Kızım Türkiye'de karantinada. Şu an bizde bekliyoruz. Çocuğum Kıbrıs'a gelmek için uçağa bindi buraya geliyorken sosyal medyada bu olaylar paylaşıldı. Burada mağdur durumda olan biziz. Çünkü biz biletimizi aldık. Aynı şekilde buraya gelip karantinaya girecekti. Ancak sosyal medyada yayılan bu görüntülerden sonra karantinada. Türkiye Cumhuriyeti bizim ana vatanımız. Bizim müdahale etme yetkimiz olabilir mi?

mustafa sofi açıklama

Benim kızım Fransa'da master yapıyor.Benim kızım böyle insanlarla tartışacak bir yaradılışta değil.Benim kızım bu tepkilerden dolayı korktu. Sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin getirildiği uçaktan bahsediyoruz. Kızım için bir ayrıcalık yapılması mümkün mü?"

Editör: Haber Merkezi