06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Narin Güran cinayetinde şok iddialar: Delil karartma ve sahte ihbarlar ortaya çıktı

Narin Güran cinayetinde şok iddialar: Delil karartma ve sahte ihbarlar ortaya çıktı

Narin Güran cinayetinde delil karartma ve sahte ihbar iddiaları gündemde. Akrabalar, aramaları geciktirmek için 50’den fazla sahte ihbarda bulundu.

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin yeni ve çarpıcı iddialar gündeme geldi. Cinayet soruşturması sırasında, aramaları geciktirmek ve delilleri karartmak için akrabaların çeşitli yollara başvurduğu öne sürüldü. 19 gün boyunca süren aramalarda, şüpheli akrabaların telefonlarından SIM kartlarını çıkardığı, 50’den fazla sahte ihbarda bulunarak arama çalışmalarını sekteye uğrattığı iddia edildi.

DELİL KARARTMA ÇABALARI

Türkiye’nin gündemini sarsan Narin Güran cinayetinde, akrabaların delil karartma ve arama sürecini sabote etme girişimleri ortaya çıktı. Aramalar sırasında akrabaların birçok yalan ifade verdiği ve mahalledeki farklı yerlere çocuk terlikleri bırakarak güvenlik güçlerini yanlış yönlendirmeye çalıştığı belirtildi. Bulunan terliklerin, Narin’in kaybolduğu gün giydiği kırmızı terliklerle eşleşmediği ve bir aldatmaca olduğu anlaşıldı.

TERLİKLER TUZAK MIYDI?

Cinayet soruşturmasında adı geçen ve “Suçluyu kayırma” ve “Suç delillerini yok etmek” suçlarından tutuklu bulunan Narin’in kuzeni Muhammed Kaya, yolda bulduğu bir terliği güvenlik güçlerine bildirmediğini itiraf etti. Başka bir akraba olan Nevzat Bahtiyar ise ifadesinde, Narin’in cansız bedeninin Salim Güran’ın arabasında olduğunu ve terliklerin bu araçta görüldüğünü söyledi. Bahtiyar, “Narin battaniyeye sarılı halde ön koltuktaydı, terliklerini aracın içine koyduk” ifadelerini kullandı.

50’DEN FAZLA SAHTE İHBAR

Arama sürecinde, Narin’in birçok akrabasının telefonlarından SIM kartlarını çıkardığı ve 112’ye sahte ihbarlar yaptığı belirtildi. İddialara göre, Narin’in cansız bedeninin farklı noktalarda görüldüğüne dair 50’den fazla asılsız ihbar yapılarak arama çalışmalarına zarar verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *