06 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GÜNDEM Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme!

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, tutuklu anne Anne Yüksel Güran'ın alınan diş ölçüsü, Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak.

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, tutuklu anne Yüksel Güran hafta sonu cezaevinden çıkarılarak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne götürüldü. Güran'dan alınacak diş ölçüsünün, olayla ilgili tutuklanan ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacağı bildirildi. Enes Güran, savunmasında "Sinir krizi geçirince kolumu ısırdım" demişti.

Bağlar ilçesinde gerçekleşen cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada, baş şüpheli amca Salim Güran'ın yanı sıra, Narin'in annesi Yüksel, ağabeyi Enes ve amcası Fuat Güran ile 2 kuzeni ve yengesi dahil toplam 8 kişi "kasten öldürme ve iştirakten" tutuklandı. Yüksel Güran, hafta sonu olmasına rağmen Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne götürülerek diş ölçüsü alındı. Bu ölçünün, Enes Güran'ın kolundaki izlerle karşılaştırılacağı öğrenildi.

Enes Güran daha önce kız kardeşi Narin’in kaybolduğunu öğrendiğinde sinir krizi geçirerek kendisine zarar verdiğini, kolunu ısırdığını ifade etmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülmesine rağmen diş izleriyle ilgili bir tespit yapılamadığı için serbest bırakılmıştı. Güran, "Kardeşim kaybolunca sinir krizi geçirdim, kolumu ısırdım" ve sırtındaki çiziklerin arama sırasında oluştuğunu belirtmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *