Sirketdedikodulari.com'un haberine göre, Medya sektörüne 26 gün önce merhaba diyen Olay TV, patronu Cavit Çağlar'ın isteğiyle kapanma kararı aldı. Nevşin Mengü'nün sunduğu ana haber bülteniyle bugün son kez izleyiclerinin karşısına çıkan Olay TV için birçok iddia da ardı ardına geldi

Türkiye'de eksikliği hissedilen muhalif yayıncılığı, kurulan iddialı kadrosu ile doldurmaya çalışan Olay TV, yayın hayatına başladıktan 26 gün sonra noktaladı. Olay TV'nin kapanması sosyal medyada büyük yankı bulurken ilgili konuya dair birçok söylenti de peşi sıra geldi.

"Büyük baskı var"

Medya sektöründe uzun yıllar çalışmış deneyimli isimleri çatısı altında buluşturarak farklı bir habercilik anlayışı ile yola çıkan Olay TV, bugün son kez yayına girdi. Kanalın patronu Cavit Çağlar, "İktidardan çok ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim' açıklamasında bulundu. Büyük yatırımlarla yayın hayatına başlayan ve 150'den fazla çalışanı bulunan Olay TV için, devreye Hüseyin Köksal girdi. Eğer Hüseyin Köksal ile Cavit Çağlar arasında anlaşma sağlanırsa, kanal çalışanları ve yayın hayatı habercilik anlayışını değiştirmeden yoluna devam edecek.

Bugün son kez yayınlanan ana haber bültenine konuk olan kanalın Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, "Sanıyorum habercilik anlayışımızla ve ifa ettiğimiz yayınla bir takım mahfileri rahatsız ettik" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi