Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşi bir şekilde öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürerken, ortaya yeni detaylar çıktı.

Cani Cemal Metin Avcı'nın cesedi evin bahçesinde bir varilin içine koyup yakmaya çalışırken, bağ evindeki komşusu 75 yaşındaki Melek Set'in  “Cemal bu saatte ne yakıyorsun oğlum?” diye sorduği, “Boş bira kasalarını yakıyorum” cevabını aldığı belirtildi.

Melek Set, “Oğlum, plastik bu mevsimde, bu saatte yakılmaz. Allah göstermesin, ateş sıçrar, herkesi yakarsın. Bunları sabahtan yak” diye uyardı. 

Melek Set, fail Avcı’nın o andaki tavırlarını polise “Panik hali yoktu. Sakin ve soğukkanlıydı. Etrafta başka kimseyi de görmedim” diye anlattı.

Katil, ifadesinde  “Her şeyi kendi başıma yaptım” dedi ama kızının cenazesinde konuşan annesi Şefika Gültekin ise ortaya yeni bir iddia attı.

Acılı anne, “Ben oraya gittim, kameralara baktım. Tek kişi değildi ama tek kişi yakalanmış. Cumhurbaşkanımızdan onu da takip etmesini istiyoruz. O hem bizi mahvetti hem de kendi ailesini mahvetti. Bizi yaktı.” diye konuştu. 

Avcı’nın herhangi birinden özellikle varilin taşınması konusunda yardım alıp almadığı araştırılıyor. 

Cezaevine gönderilen Cemal Metin Avcı, saldırı ihtimaline karşı tek başına bir bölüme konuldu. 

Editör: Haber Merkezi